دستور تهیه برنج قیفی
دستور تهیه برنج قی یکی از ساده ترین غذاهای برنج معطر یک قابلمه است که می توان آن را به راحتی تهیه کرد. بهتر است با یک غذای کناری مانند کرما سروکرد. برنج قی کاملا محبوب هندی است که بیشتر برای یک غذای خاص تهیه می شود. این غذا غالباً در رستوران هایی با کاری کرما یا کاری مرغ یا هر نوع تخم مرغ یا گوشت غیر گیاهی سرو می شود.
برنج غنی با طعم ملایم ، ادویه های اساسی مانند هل ، برگ بو ، دارچین و میخک طعم ملایمی دارد. عطر و طعم طعم غذای تازه منحصر به فرد است و کاملا عطر و طعم غذا را بالا می برد. این دستور را با روغن امتحان نکنید.
برنج قاری در سرتاسر جنوب هند با کمی تغییر درست می شود. در منوهای رستوران ، منوهای عروسی یافت می شود و حتی در بسیاری از خانه ها برای وعده های آخر هفته تهیه می شود.
تبلیغات
در این پست ، من 2 دستور العمل برنج ghee را به اشتراک می گذارم . در اولین دستور العمل ، برنج به صورت گیاهی با ادویه جات پخته می شود. دستور دوم خواستار ادویه جات ترشی جات و افزودن برنج بخارپز مانند برنج سرخ شده است.
آماده سازی برای دستور پخت قیمه
1. برنج را به مدت 20 دقیقه بشویید و خیس کنید.
2. 1½ قاشق غذاخوری گیوه را به یک اجاق گاز یا قابلمه اضافه کنید. بعد 14 بادام هندی را اضافه کرده و تفت دهید تا کمی طلایی شود. همچنین 14 کشمش اضافه کنید. وقتی چاق شدند ، آن را در بشقاب برداشته و کنار بگذارید. ما برای تزئین به آنها نیاز داریم.
3. 1 پیاز ورقه ای نازک را به همان قالب منتقل کرده و مرتبا هم بزنید تا کاملاً طلایی یا قهوه ای روشن شود آنها را سرخ کنید. آنها را در همان صفحه بردارید و کنار بگذارید. ما به آنها برای تزئین نیاز داریم زیرا به برنج طعم می بخشد.
طرز تهیه برنج قاری
4. به همان ماهیتابه ، ½ قاشق غذاخوری قیمه اضافه کنید. 1 برگ بو ، 1 انیسون ، 4 گل میخک ، 1 دارچین کوچک ، 3 عدد هل و یک رشته گربه اضافه کنید. یک دقیقه سرخ کنید. سپس 2 قلوه خرد شده سبز را اضافه کرده و به مدت یک دقیقه تفت دهید.
5. بعد برنج آبکش شده را اضافه کنید.
6. حدود 3 تا 4 دقیقه سرخ کنید ، یکنواخت هم بزنید و سرخ شود.
تبلیغات
7. نصف قاشق چایخوری نمک اضافه کنید. در صورت پخت و پز در اجاق گاز 1¾ فنجان آب بریزید. برای پختن در قابلمه ، 2 فنجان آب بریزید. هم بزنید و آب را بچشید. باید کمی شور باشد.
8. در صورت پخت و پز در قابلمه ، آب را به جوش آورده و شعله را تنظیم کنید تا کم شود. تا زمانی که برنج کاملاً پخته شود ، آن را بپزید. بعد از اتمام حرارت را خاموش کرده و گلدان را به مدت 10 تا 15 دقیقه دربسته بگذارید. گرمای موجود در گلدان باعث کرکی برنج می شود.
در صورت تهیه برنج قاری در زودپز ، 1 سوت را روی شعله متوسط بپزید.
9. هنگامی که فشار آزاد شد ، برنج قاری را با چنگال کرک کنید.
تبلیغات
با کشمش ، بادام هندی ، پیاز سرخ شده و برگ گشنیز تزئین کنید.
دستور تهیه برنج قی - دستور 2
این بیشتر شبیه برنج سرخ شده است ، فقط به پودر فلفل احتیاج دارد و از هیچ ادویه دیگری استفاده نمی شود. این یک ظرف مناسب ناهار برای بچه ها اما بدون تخم مرغ درست می کند. من تعجب می کنم که آیا تخم مرغ برای مدت طولانی در جعبه ناهار بچه ها خوب است؟
این را می توان بدون تخم مرغ درست کرد یا حتی می توانید از برخی از سبزیجات مورد علاقه خود مانند هویج ، نخود فرنگی ، فلفل دلمه ای و لوبیا استفاده کنید. من بزرگتر شده ام و این را در زمستانها بیشتر می خورم.
برگ های فلفل و کاری که به صورت غلیظ سرخ شده اند عطر و طعم خوبی از خود ساطع می کنند.
در اکثر مواقع این کار را برای ناهارم درست می کنم. مشکلی نداریم که آنرا بدون هیچ گونه ریتا یا گراوی بدست آوریم و فقط دوست داریم که آن را با هویج رنده شده ، پیاز خرد شده یا خیار داشته باشیم.
دستور 2عناصر
- ½ فنجان برنج باسماتی
- 1 تخم مرغ آب پز (آن را به طور تصادفی با چنگال سوراخ کنید) (اختیاری)
- مشت بادام هندی و کشمش
- 2 قاشق غذاخوری گیاهی
- 10 ذرت فلفل (خرد شده)
- 2 شاخه برگ کاری
- 1 شکاف فلفل قرمز
- 1 تا 2 سیر خرد شده
- نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن
روش
1. برنج را بپزید و کاملاً سرد کنید.
2. یک تابه را با غلاف گرم کنید ، بادام هندی و کشمش را سرخ کنید ، آن را کنار یک بشقاب بگذارید
3. سیر ، برگ های کاری ، چیلی سبز و تخم مرغ را اضافه کنید. سرخ کنید تا برگ ها ترد شوند
. 4. بعد پودر فلفل خرد شده و نمک را اضافه کنید ، تفت دهید
. 5. برنج را به ماهیتابه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سرخ کنید به مدت 2 دقیقه روی سطح بالا
6. درست قبل از سرو با بادام هندی و کشمش تزئین کنید.
نکاتی برای تهیه بهترین برنج قاری
برچسب: ،