برنج پودینا (برنج نعناع)
برنج پودینا یک غذای خوشمزه ، سالم و معطر هندی است که با برنج ، برگ نعناع و ادویه جات درست می شود. 'Pudina' یک کلمه هندی به معنی "برگ های نعناع" است ، که یک گیاه معطر است که به طور گسترده در غذاهای هندی برای تهیه چتنی ، کاری ، بریانی ، پولائو و بسیاری از غذاهای برنج استفاده می شود. در این پست به دنبال دستور العمل های آسان من ، برنج پودینا فوق العاده معطر و سالم درست کنید.
این برنج نعنایی به سبک هند جنوبی همیشه به دلیل سادگی ، طعم و رایحه خوشبو کننده برنده است. هر دو این دستورالعمل ها یک روش عالی برای استفاده از هر برگ تازه نعنا است که در یخچال خود باقی مانده است.
از آنجا که برگهای نعناع ستاره این دستور تهیه برنج پودیناست ، من از هیچ نوع سبزیجات دیگری استفاده نکرده ام. اما اگر ترجیح می دهید ، می توانید مقداری سبزیجات مخلوط مانند سیب زمینی ، نخود فرنگی ، هویج و لوبیا اضافه کنید. توجه داشته باشید که با افزودن سبزیجات ، طعم و مزه تغییر می کند.
تبلیغات
این را می توانید با هر کاری ، ماست ساده ، رایتا یا کاری ساده سرو کنید. هر دو نوع کاری گیاهی و غیر گیاهی به خوبی انجام می شود. برنج پودینا را می توان به مدرسه یا محل کار نیز برد.
در اینجا غذاهای خوشمزه ای آورده شده است که با این برنج نعناعی مطابقت دارد.
برنج پودینا را می توان به 2 روش تهیه کرد. روش اول دستور یک گلدان است که در آن برگ های نعناع خرد شده ، برگ گشنیز ، فلفل قرمز و پیاز را تفت می دهند و سپس برنج را با آن می پزند.
روش دوم مشابه برنج لیمویی هند جنوبی است و ما این را برنج لیمو پودینا می نامیم. نمی توانم به شما بگویم که این طعم چقدر خوشمزه ، بی نظیر و شگفت انگیز است! با این روش شما اساساً برنج ساده را می پزید و سپس آن را شبیه برنج لیمویی معتدل می کنید اما برگ نعناع را به تادکا اضافه کرده اید.
تغییراتی که می توانید ایجاد کنیداین تغییرات برای اولین دستور العمل (یک قابلمه) است
دستور العمل - 1 آماده سازی
1. سیر زنجبیل ، پودینا ، فلفل قرمز ، برگ گشنیز ، پیاز یا نارگیل را به ظرف مخلوط کن اضافه کنید و تا حد ممکن رب خوب درست کنید.
2. روغن را در قابلمه یا اجاق گاز ریخته و آن را گرم کنید. ادویه های خشک را تفت دهید تا شروع به جوشیدن کنند. حتی می توانید در این مرحله آجیل اضافه کنید یا سرخ کنید و برای تزئین کنار بگذارید.
3. رب را اضافه کنید و بسته به نوع ظرف خود برای 2 تا 4 دقیقه سرخ کنید. این کار برای نشان دادن عطر و طعم مخلوط انجام می شود. نسوزید ، خوب هم بزنید ، خیلی زود می چسبد. اگر از سبزیجات مخلوط استفاده می کنید ، می توانید اکنون آنها را اضافه کرده و به مدت 2 دقیقه تفت دهید.
تبلیغات
طرز تهیه برنج پودینا
4. آب بریزید و نمک را هم بزنید. آن را به جوش بیاورید.
5. برنج شسته و خیس خورده را اضافه کنید. هم بزنید و بپزید تا آب تقریباً بخار شود.
6. وقتی آب خیلی کمی باقی مانده درب ظرف را ببندید. شعله را کم کنید. فقط 5 دقیقه آن را بپزید و خاموش کنید. در صورت استفاده از برنج باسماتی اجازه ندهید که اجاق گاز سوت بزند. اگر از برنج معمولی استفاده می کنید ، اجازه دهید یک بار سوت بزند.
7. در آخر وقتی فشار کم شد درب ظرف را باز کنید. یک لایه نعناع و نارگیل از بالا قابل مشاهده است ، می توانید آب لیمو بپاشید و برنج را به آرامی کرک کنید.
نکات حرفه ای
- نمک و سرکه را می توان روی برگ های نعناع پاشید و قبل از تمیز کردن به مدت 10 دقیقه کنار بگذارید. این امر به خلاص شدن از شر مانده سموم دفع آفات در برگها کمک می کند.
- برای رد شدن از ترکیب برگها در مخلوط کن ، سعی کنید آنها را تا حد ممکن ریز خرد کنید.
دستور تهیه برنج لیمو پودینا - یکی از ساده ترین و خوش طعم ترین برنج هایی است که می توان برای جعبه ناهار یا یک وعده غذایی سریع تهیه کرد. این یکی از موارد دلخواه ماست معمولی ترجیح داده می شود . بدون هیچ طرفی قابل سرو است.
عناصر
- 1 فنجان برنج نپخته
- در صورت نیاز روغن
- 1 فنجان برگ پودینا یا برگ نعناع (کاملا بسته بندی شده)
- 1 شاخه برگ کاری
- sp قاشق چایخوری خردل
- ¾ قاشق غذاخوری چانا دال (اختیاری)
- ½ تا ¾ قاشق غذاخوری urad dal (اختیاری)
- 2 قاشق غذاخوری بادام زمینی یا بادام هندی
- پودر زردچوبه کمی
- آب لیمو در صورت نیاز (همان مقدار که برای برنج لیمو استفاده می کنیم)
- 1 عدد فلفل قرمز خرد شده
- 2 عدد فلفل دلمه ای سبز (برای کودکان استفاده نکنید یا از آنها استفاده کنید 1)
- روغن زیتون (اختیاری)
- ½ به ¾ قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده (اختیاری)
دستورالعمل ها
برچسب: ،