عناصر
- 2 خيار بزرگ ، حدود 450 گرم ، به پايان مي رسد
- 1 قاشق غذاخوري سير ريز خرد شده
- 2 قاشق غذاخوري شكر
- 1 قاشق غذاخوري سس سويا سبك
- 2 قاشق غذاخوري سركه شراب برنج سياه يا معمولي چيني
- 2 قاشق غذاخوري روغن چيلي
روش
مرحله 1
يك وردنه يا يك برش برداريد و خيارها را بكوبيد تا تقسيم شوند ، سپس آنها را به قطعات 2.5 سانتي متري خرد كنيد. درون يك كاسه با تمام مواد باقيمانده و 1 قاشق چايخوري نمك قرار داده و با هم بريزيد. در كنار هر يك از غذاهاي ديگر سرو كنيد
با نگهداري سبزيجات يا ميوه در سركه ، يك شيشه ترشي مايل به قرمز درست كنيد. دستور العمل هاي ترشي ما شامل پيكاليلي ، كدو سبز ، كلم قرمز ، پياز و چغندر است.
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۱۰ تير ۱۴۰۰ساعت:
۰۶:۱۰:۱۸ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
عناصر
- 400 گرم خيار لبناني يا كربي (حدود 6-7 عدد كوچك) ، برش داده شده به ورقه هاي ضخيم 1 سانتي متر (موجود در Whole Foods يا از سبزي فروش)
- 1 پياز متوسط ، برش داده شده به برش هاي ضخيم
- 2 قاشق غذاخوري سنگ نمك دريايي يا پوسته پوسته شده
- 300 ميلي ليتر سركه سيب
- 140 گرم قند كاستوره طلايي
- ¼ قاشق چايخوري زردچوبه زميني
- sp قاشق چايخوري دانه هاي كرفس
- ¼ قاشق چايخوري شله چيلي
- 2 قاشق غذاخوري دانه خردل زرد يا قهوه اي
روش
مرحله 1
خيارها ، خلال هاي پياز و نمك را در يك الك كه روي يك كاسه قرار داده شده قرار دهيد و روي آنها را با يخ و چيز ديگري بپوشانيد تا وزن آن كم شود. بگذاريد 1-2 ساعت در يخچال بماند ، سپس خوب آبكش كنيد. (اين كمك مي كند تا آب از خيار خارج شود ، اين بدان معناست كه بعداً هنگام آب كشيدن ترد خواهد ماند.)
گام 2
در همين حال ، سركه ، 200 ميلي ليتر آب ، شكر ، زردچوبه ، دانه هاي كرفس ، تكه هاي چيلي و دانه خردل را در يك قابلمه كوچك روي حرارت متوسط قرار دهيد. بگذاريد تا جوش بيايد و 5 دقيقه بجوشد. آن را از روي حرارت برداشته و بگذاريد تا در دماي اتاق خنك شود. مخلوط خيار و پياز را در ظرفي با ظرفيت 500 ميلي ليتر يا ظرف پلاستيكي مهر و موم شده قرار داده ، روي مايع آب نمك ريخته ، روي آن را بپوشانيد و مهر و موم كنيد. حداقل 3 ساعت خنك شويد. به مدت 2 هفته در يخچال نگه داريد.
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۱۰ تير ۱۴۰۰ساعت:
۰۶:۱۰:۱۷ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
عناصر
- تربچه 1 كيلويي
- نمك دريايي كريستال درشت 140 گرم
- براي سركه ترشي
- 1 قاشق غذاخوري دانه هاي فلفل سياه
- 1 قاشق غذاخوري دانه گشنيز
- 1 قاشق غذاخوري دانه خردل زرد
- 10 ميخك
- چند قطعه تيغه گرز
- 2 برگ بو
- سركه شراب سفيد 700 ميلي ليتر
- 150 گرم شكر سفيد
- 1 عدد زنجبيل به اندازه انگشت شست ، پوست كنده و نازك برش خورده
- 1 عدد فلفل قرمز خلال شده
روش
مرحله 1
تربچه ها را اصلاح كرده و بزرگترها را نصف كنيد. در يك كاسه بزرگ ، نمك درياي كريستال درشت را با 300 ميلي ليتر آب جوش مخلوط كرده و اجازه دهيد تا حل شود تا يك محلول شور كننده توليد شود. 1.2 ليتر آب سرد و سپس تربچه اضافه كنيد. روي آن را بپوشانيد و بگذاريد تا يك شب خيس بخورد ، سپس آن را بشوييد و آبكش كنيد.
گام 2
براي تهيه سركه ترشي ، كل ادويه ها را در يك قابلمه متوسط بريزيد. با حرارت ملايم نان تست كنيد تا زماني كه بوي معطر آنها شروع شود. آخرين تيغه هاي گرز را اضافه كنيد ، زيرا اينها به راحتي گير مي كنند. خليج را اضافه كنيد ، تمام سركه و شكر را داخل آن بريزيد ، اجازه دهيد حل شود و بگذاريد تا دم بكشد. زنجبيل و چيلي قرمز را اضافه كنيد.
مرحله 3
تربچه را در شيشه هاي استريليزه بسته بندي كنيد (به نوك زير مراجعه كنيد) ، روي سركه داغ بريزيد ، سپس مهر و موم كنيد. اگر دوست داريد در عرض 2 هفته يا بيشتر بخوريد.
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۱۰ تير ۱۴۰۰ساعت:
۰۶:۱۰:۱۷ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
عناصر
- لوبياي سبز 450 گرمي
- 4 موسير ، ريز خرد شده
- 1 ½ قاشق غذاخوري روغن زيتون
- 3 قاشق غذاخوري سركه شراب قرمز
- 1 قاشق غذاخوري قند كاستور طلايي
- 1 قاشق غذاخوري دانه خردل سفيد يا زرد
روش
مرحله 1
حبوبات را در آب نمك در حال جوش و پخته بپزيد تا زماني كه "خستگي" خود را از دست دهند اما هنوز كمي لقمه دارند. آبكش كنيد ، در آب سرد فرو كنيد تا خنك شود ، سپس دوباره تخليه كنيد. آنها را به يك ظرف رول آشپزخانه آغشته كرده و با ورق رول آشپزخانه بپوشانيد تا آماده شود.
گام 2
موسير خرد شده ، روغن زيتون ، سركه ، شكر و دانه خردل را با مقداري چاشني با هم مخلوط كرده و كنار بگذاريد.
مرحله 3
براي سرو ، پانسمان را از داخل لوبيا در ظرف سرو بريزيد.
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۱۰ تير ۱۴۰۰ساعت:
۰۶:۱۰:۱۴ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
عناصر
- 3 خيار متوسط
- 1 پياز بزرگ ، خلال نازك
- تكه هاي نمك دريايي 85 گرم (نمك ضروري - تلاش شما را غيرقابل خوردن مي كند)
- سركه سيب 500 ميلي ليتر
- 250 گرم شكر دانه ريز
- 1 قاشق چايخوري دانه گشنيز
- 2 قاشق چايخوري دانه خردل زرد
- 1 قاشق چايخوري دانه فلفل دلمه اي
- 1 قاشق چايخوري زردچوبه چرخ شده
- شويد كوچك
روش
مرحله 1
خيارها را بشوييد ، در طول آنها تقسيم كرده و دانه ها را بيرون بياوريد. هر نيمه را به قطعه هاي انگشت برش دهيد ، سپس به نوارهاي 5 ميلي متر برش دهيد. در يك كاسه بزرگ با پياز و نمك مخلوط كرده ، روي آن را بپوشانيد و بگذاريد تا يك شب خيس بخورد.
گام 2
روز بعد آب ميوه ها را تخليه كنيد ، سبزيجات را در آب سرد بشوييد و خوب آبكش كنيد. سركه ، شكر و ادويه ها را در قابلمه خيلي بزرگي بريزيد و به آرامي حرارت دهيد تا شكر حل شود. بگذاريد 5 دقيقه بجوشد تا طعم ها دم بكشد.
مرحله 3
سبزيجات را اضافه كنيد و تابه را روي حرارت زياد بجوشانيد و بارها و بارها هم بزنيد. به مدت 1 دقيقه بجوشانيد ، سپس ظرف را از روي حرارت برداريد. در شويد خرد كنيد ، سپس درون شيشه هاي استريل شده بسته بندي كنيد (نگاه كنيد به بالا سمت راست) ، اطمينان حاصل كنيد كه هيچ حباب هوا به دام نيفتاده است. در مكاني تاريك و خنك نگهداري شود تا زماني كه آماده استفاده شود.
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۱۰ تير ۱۴۰۰ساعت:
۰۶:۱۰:۱۲ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
عناصر
- براي پر كردن
- 1 قاشق غذاخوري كره
- 1 پياز ، خيلي ريز خرد شده
- 100 گرم بيكن دودي ، ريز خرد شده
- 250 گرم گوشت چرخ كرده گوشت خوك (شانه خوب است)
- 1 حبه سير ، رنده شده
- sp قاشق چايخوري گرز زميني
- ¼ قاشق چايخوري فلفل سياه ترك خورده
- sp قاشق چايخوري برگ آويشن
- 1 تخم مرغ
- 30 گرم آرد سوخاري تازه
- 6 پياز كوچك ترشي
- براي شيريني
- 250 گرم آرد غليظ
- 50 گرم پولنتا
- ½ قاشق چايخوري بي كربنات نوشابه
- 75 گرم گوشت خوك سرد ، خرد شده ، به علاوه مقدار اضافي براي قلع
- 2 زرده تخم مرغ زده شده ، براي لعاب دادن
روش
مرحله 1
كره را در يك تابه كوچك گرم كرده و پياز را با حرارت ملايم به مدت 5 دقيقه بپزيد تا نرم شود اما رنگي نشود. تمام مواد پر كننده ، به غير از پيازهاي ترشي را به يك كاسه بزرگ بريزيد و به خوبي در يك كوفته بزرگ مخلوط كنيد - ساده ترين راه براي اين كار گرفتن دست و مالش مخلوط از طريق انگشتان است. مخلوط را به شش توپ مساوي تقسيم كنيد و يك پياز ترشي را به هر كدام فشار دهيد ، مطمئن شويد كه پياز كاملاً محصور شده است. حدود 1 ساعت در يخچال خنك شويد.
گام 2
در همين حين ، شيريني را با قرار دادن تمام مواد خشك در مخلوط كن ايستاده با اتصال پارويي ، درست كنيد. 100 ميلي ليتر آب ، گوشت خوك و ½ قاشق چايخوري نمك را به جوش آورده ، روي مخلوط خشك ريخته و شيريني را كنار هم بياوريد.
مرحله 3
فر را با فن / گاز 200 درجه سانتيگراد / 180 درجه سانتيگراد گرم كنيد. شيريني را به ضخامت يك سكه £ 1 حلقه بزنيد. شش دايره 12 سانتي متري بريده و از هر كدام براي ايجاد سوراخ در قالب مافين چرب شده استفاده كنيد. برش ها را دوباره رول كنيد ، شش دايره 8 سانتي متري براي درب برش دهيد و كنار بگذاريد. در هر سوراخ مافين روكش شده با يك كوفته كوفته فشار دهيد. لبه هركدام را با كمي زرده زده شده مسواك بزنيد ، درپوش آن را بگذاريد ، دو طرف آن را بچرخانيد و وسط هر يك سوراخ كنيد. سر شيريني ها را با زرده تخم مرغ لعاب داده و به مدت 20 دقيقه آن را بپزيد تا قهوه اي طلايي شود. قبل از خوردن غذا ، پاي ها را بگذاريد تا كاملا خنك شوند. مي توان دو روز جلوتر ساخت و در يخچال نگهداري كرد.
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۱۰ تير ۱۴۰۰ساعت:
۰۶:۱۰:۱۲ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
عناصر
- موسير 1 كيلوگرمي
- نمك دريايي كريستال درشت 140 گرم
- براي سركه ترشي
- 1 قاشق غذاخوري دانه هاي فلفل سياه
- 1 قاشق غذاخوري دانه گشنيز
- 1 قاشق غذاخوري دانه خردل زرد
- 10 ميخك
- چند قطعه تيغه گرز
- خرج كردن تكه هاي چيلي خشك (اختياري)
- 2 برگ بو
- سركه شراب سفيد 700 ميلي ليتر ، به علاوه 2/3 قاشق غذاخوري
- 100 گرم شكر نرم قهوه اي روشن
روش
مرحله 1
روز قبل از ترشي ، موسير را در يك كاسه بزرگ بريزيد و روي آن را با آب جوش بپوشانيد. بگذاريد تا خنك شود ، سپس پوست آن را آبكش كرده و پوست آن را جدا كرده و انتهاي ريشه را مرتب كنيد.
گام 2
در يك كاسه بزرگ ، نمك درياي كريستال درشت را با 300 ميلي ليتر آب جوش مخلوط كرده و اجازه دهيد تا حل شود تا يك محلول شور كننده توليد شود. 1.2 ليتر آب سرد و سپس موسير را اضافه كنيد. روي آن را بپوشانيد و بگذاريد تا يك شب خيس بخورد. روز بعد ، آبكش كنيد ، آبكشي كنيد سپس دوباره تخليه كنيد. موسير را درون شيشه هاي استريليزه بسته بندي كنيد (به نكته زير مراجعه كنيد).
مرحله 3
براي تهيه سركه ترشي ، كل ادويه ها را در يك قابلمه متوسط بريزيد. با حرارت ملايم نان تست كنيد تا زماني كه بوي معطر آنها شروع شود. پوسته هاي چيلي خشك را به آخر اضافه كنيد ، زيرا اين مواد به راحتي گير مي كنند.
مرحله 4
خليج را اضافه كنيد ، تمام سركه و شكر را داخل آن بريزيد ، اجازه دهيد حل شود و بگذاريد تا دم بكشد.
مرحله 5
سركه داغ را روي موسيرها بريزيد و در حالي كه گرم است مهر و موم كنيد. اگر دوست داريد 1 ماه يا بيشتر بخوريد.
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۱۰ تير ۱۴۰۰ساعت:
۰۶:۱۰:۱۱ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
عناصر
-
- 85 گرم مولي ، پوست كنده شده و پوسته پوسته شده يا خرد شده به صورت چوب كبريت خوب
- 2 قاشق چايخوري sagwa shikcho (سركه سيب) يا سركه برنج
- 2 قاشق چايخوري شكر كاستوره طلايي
- ¾ قاشق چايخوري تكه هاي چيلي گوچوگارو (نگاه كنيد به نوك)
- ove حبه سير كوچك ، رنده شده
روش
مرحله 1
در يك كاسه متوسط ، تمام مواد را با 1/2 قاشق چايخوري نمك دريا هم بزنيد تا تربچه روكش شود. قبل از سرو به مدت 1 ساعت روي آن را بپوشانيد و خنك شويد.
پودر چيلي يا پوسته هاي تهيه شده از فلفل قرمز ، كه عطر و طعم منحصر به فرد خود را دارند. اين چاشني براي پاشيدن هر چيزي كه
به مقداري گرما احتياج دارد ، به چيلي انتخابي شما تبديل خواهد شد.
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۱۰ تير ۱۴۰۰ساعت:
۰۶:۱۰:۱۱ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
عناصر
- سركه سيب 175 ميلي ليتر
- 175 ميلي ليتر آب
- 100 گرم قند كاستور
- 2 قاشق چايخوري دانه گشنيز
- 1 قاشق چايخوري شله چيلي
- 2 برگ بو
- 500 گرم گيلاس ، نكته را در زير ببينيد
روش
مرحله 1
شما به يك شيشه كيلر 1 ليتري با مهر و موم لاستيك جديد نياز داريد. مهر و موم و شيشه را در آب گرم و صابون بشوييد و خوب بشوييد. مهر و موم را كنار بگذاريد و ظرف را به مدت 10 دقيقه در دماي متوسط (حدود 100 درجه سانتيگراد) در فر قرار دهيد.
گام 2
سركه ، آب ، شكر ، دانه هاي گشنيز ، تكه هاي چيلي و برگ بو را در يك تابه بريزيد. به آرامي بجوشانيد و هم بزنيد تا شكر حل شود. به مدت 5 دقيقه بپزيد و سپس آن را از روي حرارت برداريد.
مرحله 3
مهر و موم لاستيك را روي درب شيشه قرار دهيد. گيلاس ها را درون ظرف ببنديد و روي مايع ادويه دار را كه هنوز گرم است بريزيد. شيشه را بلافاصله ببنديد و بگذاريد 2 هفته قبل از غذا بخورد. تا 1 سال در يك مكان خشك و خنك نگهداري مي شود.
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۱۰ تير ۱۴۰۰ساعت:
۰۶:۱۰:۱۰ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
عناصر
- چغندر 1 كيلويي
- روغن سبزيجات
- 4-5 قاشق چايخوري نمك دريايي كريستال درشت
- براي سركه ترشي
- 1 قاشق غذاخوري دانه هاي فلفل سياه
- 1 قاشق غذاخوري دانه گشنيز
- 1 قاشق غذاخوري دانه خردل زرد
- 10 ميخك
- چند قطعه تيغه گرز
- خرج كردن تكه هاي چيلي خشك (اختياري)
- 2 برگ بو
- 700 ميلي ليتر سركه شراب سفيد ، به علاوه 3½ قاشق غذاخوري
- 100 گرم شكر نرم قهوه اي روشن
روش
مرحله 1
چغندر را بشوييد و اصلاح كنيد ، هركدام را با 1 قاشق غذاخوري روغن نباتي ماليده و سپس به صورت جداگانه در فويل بپيچيد. روي سيني با فن / گاز 200 درجه سانتيگراد / 180 درجه سانتيگراد به مدت 1 ساعت يا تا زماني كه نرم شود تفت دهيد. خنك ، پوست بگيريد ، سپس به صورت گوه برش دهيد.
گام 2
براي تهيه سركه ترشي ، كل ادويه ها را در يك قابلمه متوسط بريزيد. با حرارت ملايم نان تست كنيد تا زماني كه بوي معطر آنها شروع شود. پوسته هاي چيلي خشك را به آخر اضافه كنيد ، زيرا اين مواد به راحتي گير مي كنند. خليج را اضافه كنيد ، تمام سركه و شكر را داخل آن بريزيد ، اجازه دهيد حل شود و بگذاريد تا دم بكشد.
مرحله 3
چغندرها را درون شيشه هاي استريل بسته بندي كنيد (به نوك زير مراجعه كنيد) ، به هر كدام 1 قاشق چايخوري نمك دريايي كريستال درشت اضافه كنيد ، سپس روي سركه داغ ريخته و مهر و موم كنيد. اگر دوست داريد در عرض 2 هفته يا بيشتر بخوريد.
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۱۰ تير ۱۴۰۰ساعت:
۰۶:۱۰:۱۰ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)